Gl. Skivevej 57, 8800 Viborg | 86 62 31 39 Gl. Skivevej 57, 8800 Viborg

Menuer

Vi sørger for mad til dig og dine gæster. Vi er leveringsdygtige i alle former for forplejning – kun fantasien sætter grænser.

Vi har diner transportable, hvor vi i fællesskab sammensætter menuen til festen, receptionen eller hvad anledning det nu måtte være, hvor maden er i centrum – så ring til os på 86 62 31 39, eller kom forbi så vi sammen kan sammensætte en god menu (min. 10 kuverter).

Her kan du se vores forslag til en god menu:

Menu 1 - Tarteletter og Hamburgerryg

Tarteletter med høns i asparges.

Hamburgerryg med gemüse, kartofler og sauce bearnaise.

Pærer med flødeskum.

 kr. 190,00

Menu 2 - Suppe og Kalvesteg

Klar suppe med boller.

Kalvesteg stegt som vildt med kartofler, karotter, waldorfsalat og sauce.

Ostelagkage med frisk frugt.

 kr. 205,00

Menu 3 - Laks Bellevue og lammekølle

Laks Bellevue med flutes og dressing.

Lammekølle provencale med kartofler, salat, flutes og dressing.

Frugter med råcreme.

kr. 210,00

Menu 4 - Rejecocktail og Oksefilet

Rejecocktail med flutes.

Oksefilet med råstegte kartofler, glaseret perleløg, karotter, majs og calvadossauce.

Hjemmelavet is.

kr. 210,00

Menu 5 - Aspargessuppe og Kalvefilet

Aspargessuppe med kødboller.

Kalvefilet med kartoffelkroketter, salat, dressing, flutes, panerede champignons og sauce provencale.

Fløderand med is og frugter.

kr. 215,00

Ta' selv bord 1 - Kold oksefilet og hot wings

Kold oksefilet.

Hot wings (kylling).

Salat, kartoffelsalat, flutes og dressing.

Fad med frugter.

 kr. 190,00

Ta' selv bord 2 - Røget ørred og lun skinke

Røget ørred med æggestand og dressing.

Lun skinke med råstegte kartofler, salat, flutes og dressing.

Brie med grovbrød.

kr. 190,00

Ta' selv bord 3 - Laks Bellevue og forloren skilpadde

Laks Bellevue med flutes.

Forloren skildpadde med æg og butterdejssnitter.

Paté med salat, flutes og dressing.

Frugtsalat.

 kr. 190,00

Ta' selv bord 4 - Roastbeef og lun skinke

Maskeret blomkål.

Roastbeef med kartoffelsalat.

Lun skinke med salat, flutes og dressing.

Paté med surt.

Dessertfad.

kr. 210,00

Ta' selv bord 5 - Hønsesalat og mørbradbøf

Hønsesalat på ananas.

Mørbradbøf á la creme.

Røget kalkun med salat, flutes og dressing.

Kold oksefilet med råstegte kartofler.

Osteanretning.

kr. 210,00

Ta' selv bord 6 - Laks Bellevue og frikadeller

Laks Bellevue med flutes.

Frikadeller med kartoffelsalat.

Fyldt mørbrad med salat, flutes og dressing.

Frugtsalat.

kr. 210,00

Anretning - sild, frikadeller, fiskefilet og mørbradbøf

Hvide sild med karrysalat.

Frikadeller med rødkål.

Fiskefilet med citron og remoulade.

Mørbradbøf med champignon og løg.

Roastbeef med ristet løg, remoulade og peberrod.

2 slags ost med kiks.

Brød og smør.

 kr. 210,00

Pølsebord

Rullepølse.

Paté.

Hvidløgssalami.

Pebersalami.

Olivenpølse.

Champignonpølse.

Graved skinke.

Kogt skinke.

Diverse tilbehør.

Brød, fedt og smør.

kr. 170,00